Menü
Kosár

Bontott csirke

Bontott csirke
Új Hot
Bontott csirke
4 termék rendelésekor már kedvezményes ár és ingyenes szállítás!
Rendeljen havi rendszerességgel és mégkedvezőbb árakat biztosítunk!
Felhívjuk szíves figyelmüket,
hogy a feltüntetett árak kilonként értendőek. A végleges mennyiség és ár közvetlenül a kiszállítás előtt kerül meghatározásra, amit egyeztetünk kedves megrendelőnkkel.
  • Raktáron: Elérhető
  • Cikkszám: hcs-002-bontott
  • Tömeg: 1.00Kg
1,550 Ft
Nettó ár: 1,550 Ft
4 vagy több 1,400 Ft

Lehetséges választások

Azokra gondolva, akik nem egyben szeretnék elkészíteni a csirkét, de a szétdarabolásával nem szívesen próbálkoznának, mi örömmel átvállaljuk a darabolás feladatát. Ebben az esetben is a csirke minden „alkatrésze” (fej, nyak, csontos mell, farhát, combok, szárnyak, lábak, belsőség) értékesítésre kerül, de nem egyben, hanem szétdarabolva. Így külön csomagolva könnyebben raktározható a hűtőben és a fagyasztóban is.

A szétdarabolt csirkénk ára 1.550,- Ft/kg. Az átlagos súlyuk 2,2 kg. Tekintettel azonban arra, hogy nem ipari termelésből származnak, minden csirke súlya különböző. A végleges mennyiség az átadáskor kerül lemérésre és ezt követően kerül meghatározásra a pontos ár is. Legalább 4 db csirke rendelése esetén a kiszállítás ingyenes. 

Legyen otthon mindig kéznél a Homoki csirke!

Munkánkat jelentősen segíti, ha állandó vevőket tudhatunk magunk mellett. Ha Önnek is fontos, hogy családja asztalára hétről- hétre egészséges élelmiszert tudjon helyezni, kérjük legyen előfizetőnk. Havi, rendszeres rendelőinknek kedvezményt biztosítunk. Havi legalább 4 db csirke megrendelése esetén szétdarabolt csirkéink ára 1.400,- Ft/kg és a kiszállítás is ingyenes.

Csirkéinket közvetlenül a vágás utáni napon juttatjuk el Önökhöz. Ha az a kézbesítést követően gyorsan fagyasztóba kerül, kiolvasztás után is frissebb lesz, mint az áruházak hűtőpolcain napokat álló termékek.

Havonta egy alkalommal kerül sor a csirkéink vágására. A kiszállításokat ehhez az időponthoz igazítjuk. A pontos szállítás időpontját e- mailben visszaigazoljuk és a szállítás előtt telefonon is egyeztetünk. 

Csirkéink előzetes időpont egyeztetés esetén pirtói telephelyünkön is átvehetők.

A kiszállítást jelenleg Kecskemét, Szeged, Baja, Kiskunhalas és vonzáskörzetükben tudjuk biztosítani.

A weboldal a bömgészési élmény teljességéért sütiket használ. Az ÉRTEM gombra kattintva Ön elfogadja ezt. Bővebben a sütikről